четвртак, 5. новембар 2020.

Menadžment - SEMINARSKI RAD - OBAVEŠTENJE !!!

Odbrana seminarskih radova iz predmeta Menadžment biće organizovana 17. i 24. decembra 2020. u terminima predavanja (četvrtak, 8:15, učionica M-3). 

Seminarski rad nije obavezan, ali ukoliko se budete odlučili za izradu, njegova javna odbrana je obavezna !!! Može se osvojiti maksimalno 10 poena.

Izrada seminarskog rada se sastoji u sledećem:
  • Vežba_Aktivno slušanje sa opisanim Scenariom, nalazi se na moodle-u.
  • Potrebno je za dati Scenario napisati minimum 2 rešenja datog problema – minimum 2 Podscenarija (1 pozitivan i 1 negativan, a može i više).
  • Prosto davanje otkaza ne može da bude rešenje.
  • Seminarski rad pišete iz Vašeg ugla – stavljate sebe u poziciju menadžera, kako je naglašeno u Scenariju,
  • Bitno je da svaki Podscenario bude kompletna celina za sebe (razmatranje problema, pronalaženje mogućeg uzroka problema, razvoj situacije, rešenje problema i realizacija odluke, kao i efekti nakon toga).

Radove donosite na dan odbrane u štampanom obliku i prezentaciju u Power Point-u. Usmena prezentacija ne bi trebalo da traje duže od 10ak minuta, što znači veću pažnju usmeriti na praktični deo.

S obzirom da na raspolaganju imamo samo 2 časa, pa je u jednom terminu moguće da se odbrani 10ak radova najviše, trebalo bi odrediti ko će u kom terminu braniti seminarski rad. Opredelite se za jedan od ova dva termina i obavestite me mejlom kada biste branili.

Prof. dr Marija Panić

Нема коментара:

Постави коментар